Güncel Haberler

Dragic, Takımdaki Rolü Hakkında Dikkat Çeken Bir Benzetme Yaptı

2017’de son EuroBasket’i kazanan Slovenya, 2022 FIBA EuroBasket‘de de madalya favorilerinden biri kuşkusuz.

2017’de gelen şampiyonluğun başmimarı olan ve turnuvanın MVP’si seçilen Goran Dragic bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde milli forma file son bir dansa çıkacağını açıklamıştı.

Tecrübeli guard takımdaki rolü hakkında basın mensuplarına yaptığı açıklamada ilginç bir benzetme yaptı:

Daha az dakika süre alacağım, EuroBasket 2017’deki süreler olmayacak. O zaman ne kadar oynadığımı hatırlamıyorum, maç başına 36 dakika olabilir. Her şey nasıl hissettiğinize bağlı. Rolüm kesinlikle farklı olacak. Önceden Batman’dim ama şimdi Robin olacağım.

Dragic geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da EuroBasket 2022’deki madalya hedefini net şekilde açıklamış ve “Açıkçası ben milli takıma beşincilik için geri dönmedim, elbette ki madalya istiyorum” demişti.

Slovenya, EuroBasket 2022’de B Grubu’nda Almanya, Macaristan, Litvanya, Fransa ve Bosna Hersek ile ilk 4 sırada yer alabilmek için mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Eski Asistanından Koç Itoudis’e Ağır Eleştiri!

2022 FIBA EuroBasket bir çok sürprizin yaşandığı özel ve unutulmaz bir turnuva olarak tarihteki yerini …