Güncel Haberler

Ömer Faruk Yine Yaptı: Bormio Kampına İzinsiz Katılmadı!

Ülkemizi NBA‘de Miami Heat forması ile başarılı şekilde temsil eden Ömer Faruk Yurtseven, maalesef bir kez daha milli formayı giymeyi reddetti!

Bildiğiniz üzere A Milli Takımımız, Ağustos sonundaki 2023 FIBA Dünya Kupası elemeleri ve Eylül’de başlayacak olan 2022 FIBA EuroBasket turnuvası için İtalya’nın Bormio kentinde kampa başlamıştı.

Basketfaul’de yer alan habere göre ise Ömer Faruk, Bormio kampına izinsiz olarak katılmadı ve yakınlarına önümüzdeki sezonun kendisi için çok önemli olduğunu ve bu yüzden yaz aylarında milli takında oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Miami’nin Jr kampında çocuklarla bir araya gelen Yurtseven etkinlikten fotoğraflar paylaştı.

Hatırlayacağınız üzere Yurtseven daha önce de milli takıma çağrıldığı halde gelmemiş ve kendisine 8 maç ceza verilmişti.

Açıkçası artık TBF yetkililierin Ömer Faruk’u defterden silmesinin zamanı geldi. Milli takımın ona değil, onun milli formaya ihtiyacı vardır. Elimizde Sertaç ve Alperen gibi kaliteli uzunlar varken onun yokluğunu hiç hissetmeyeceğimizi düşünüyorum ki milli forma ile daha önce boy gösterdiği 2023 FIBA Dünya Kupası elemelerinde de vasatın üstüne çıkamamıştı zaten.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …