Güncel Haberler

Genç Milliler, Britanya’yı Sahadan Sildi ve Çeyrek Finale Yükseldi

İzmir’de düzenlenen 2022 FIBA U18 Avrupa Şampiyonası Top 16 eleme maçında Türkiye, konuk ettiği Büyük Britanya‘yı 82-38’lik skorla sahadan sildi.

Millilerimiz çeyrek finalde Litvanya ile 4 Ağustos Perşembe günü karşılaşacaklar.

MAÇ İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Ay-yıldızlılarda Samet Yiğitoğlu 17 sayı, 8-11 2sayı, 9 ribaund ile yıldızlaşırken, Özgür Cengiz 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Karahan Efeoğlu 10 sayı, 5 ribaund ve Eray Büyükcangaz 10 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Britanya cephesinde ise Latrell Davis 14 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile yegane çift haneli üretim yapabilen isim olurken, Louie Tucker da 6 sayı, 10 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …