Güncel Haberler

Brooklyn’in Toronto’dan Durant Takasında Kimi İsteyeceği Belli Oldu!

Bildiğiniz üzere Kevin Durant, geçtiğimiz haftalarda Brooklyn Nets yönetiminde takasını isteyerek transfer piyasasının gündemine oturmuş, bir çok NBA takımının hayaller kurmasına neden olmuştu.

Tabiki Nets yönetimi süper yıldızını kolayca elden çıkarmak istemiyor. Durant’in ismi şuana kadar Miami, Phoenix, Boston gibi birçok takımla anıldı. Ayrıca Toronto Raptors da bu yarışa dahil oldu ve Nets yönetimini ikna edebilecek önemli kozlar var ellerinde. All-Star oyuncular, potansiyelli gençler, ilk tur draft hakları…

Ancak Nets’in takas paketine dahil etmek isteyecekleri Raptors’ı zorlayabilir. Çünkü Nets draft haklarının yanı sıra kaliteli birkaç oyuncyu da kadrosuna katmak istiyor ve Raptors’dan kadrolarına katmak istedikleri isim 2021-22 sezonunda Yılın Çaylağı seçilen genç forvet Scottie Barnes. Yüksek potansiyeli ile gelecekte bir süper yıldız olacağı düşünülen Barnes’ı Raptors elbette elden çıkarmak istemiyor.

2021-22 sezonunda toplam 74 karşılaşmada süre bulan Barnes, maç başına 15.3 sayı, 7.5 ribaund, 3.5 asist, 1.2 top çalma ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …