Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Muhtemel Rakiplerinden Strasbourg, Okoye’yi Transfer Etti

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Tofaş’ın eleme turunu geçmesi durumunda aynı grupta rakip olacağı Strasbourg, kadrosunu tecrübeli bir kanat oyuncusu ile güçlendirdi.

Fransa Betclic ELITE Pro A ekibi geçen sezon Zaragoza forması ile izlediğimiz Stan Okoye ile yeni sezon için anlaştığını açıkladı.

31 yaşında olan 1.98 metre boyundaki Nijeryalı kanat oyuncusu geçen sezon Endesa’da 13 maçta ortalama 24.7 dakika süre alırken 10.4 sayı, %31.1 3sayı, 3.9 ribaund, 1.1 top çalma ve Europe Cup sahnesinde ise 6 maçta ortalama 28.3 dakika saha kalırken 17.3 sayı, %43.4 3sayı, 5.3 ribaund ile katkı vermişti.

Virginia Military Institute mezunu olan Okoye, profesyonel kariyerine İsrail’in Netanya takımında başlamıştı. Ardından Perth (Avustralya), Varese (İtalya), Matera (İtalya 2.lig), Trapani (İtalya 2.lig), Udine (İtalya 2.lig), tekrar Varese (İtalya), Zaragoza (İspanya), Gran Canaria (İspanya) ve tekrar Zaragoza (İspanya) formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, McGee’nin Son Saniye Üçlüğüyle Yıkıldı!

Fransa Betclic ELITE Pro A 27. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk olduğu Strasbourg karşısında …