Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakiplerinden Paris, Wallace ile İmzaladı

7DAYS EuroCup‘da mücadele eden ekiplerimizden Türk Telekom ile aynı grupta yer alan Paris, guard rotasyonuna ekleme yaptı.

Fransa Betclic ELITE Pro A ekibi, yaptığı açıklamayla Amerikalı guard Tyrone Wallace‘ı kadrosuna kattığını açıkladı.

1.96 metre boyunda olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, geçen sezon New Orleans Pelicans‘da ve G-League’de forma giymiş, NBA’de 6 maçta ortalama 12.5 dakika süre alırken 2.8 sayı, 1.3 ribaund ve Long Island forması ile ise 20 maçta ortalama 35.1 dakika süre alırken 20.7 sayı, %42.4 3sayı, 5.8 ribaun, 4.8 asist ile katkı vermişti.

California çıkışlı olan Wallace, profesyonel kariyerine G-League’de başlamış, sonrasında Clippers, Hawks ve son olarak da Pelicans’da forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …