Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Cedevita, Jeremic’i Transfer Etti

7DAYS EuroCup‘daki temsilcilerimizden Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta yer alan Cedevita Olimpija kadrosunu Sırp bir kanat oyuncusu ile güçlendirdi.

Adriyatik Ligi temsilcisi geçen sezon Mornar Bar forması ile izlediğimiz Sırp kanat oyuncusu Marko Jeremic ile anlaştıklarını duyurdular.

1.92 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu geçen sezon Adriyatik Ligi’nde 26 maçta ortalama 25.9 dakika süre alırken 10.1 sayı, %38.4 3sayı, 1.8 ribaund, 1.2 asist ve Europe Cup’da ise 6 maçta ortalama 23.0 dakika süre alırken 12.5 sayı, %42.1 3sayı, 2.0 ribaund ile katkı vermişti.

Kariyerine ülkesinde Novi Sad’da başlayan Jeremic sonrasında sırasıyla Mladost, FMP ve Mornar Bar formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …