Güncel Haberler

Brooklyn’in, Durant İçin Boston’dan İstekleri Netleşti

Kevin Durant, geçtiğimiz günlerde Brooklyn Nets yönetiminden takasını istemiş ve basketbol dünyasındaki gündemin zirvesine yerleşmişti.

Tabi bu durum NBA’deki bir çok takımın da iştahını kabarttı. Nets ise süper yıldızına gösterilen bu yoğun ilgiye rağmen onu kolayca elden çıkarmak istemiyor.

Geçen sezon finalde şampiyonluğu Warriors’a kaptıran Boston Celtics, Durant yarışına dahil olan takımlardan biriydi. Hatta gelen haberlere göre Doğu ekibi bu ilgiyi bir adım öteye taşıdı ve The Athletic’e göre süper yıldız için için teklifini de iletti.

Paketin içerisinde Derrick White, bir draft hakkı ve Jaylen Brown olmasına rağmen Celtics’in çabası başarısız çıktı. Haberin detaylarında Nets’in bu takasın gerçekleşebilmesi için geçtiğimiz sezon NBA’de yılın en iyi savunmacısı seçilen Marcus Smart’ın da pakete eklenmesini istiyor. Celtics ise Smart’ı göndermeye niyetli olmasa da takas görüşmelerini sürdürmek istiyor. Çünkü söylemeye gerek yok ama Durant’i alma durumlarında şampiyonluk şansları bir hayl, yükselecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …