Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Rakiplerinden Holon, Eski Dost Kadji ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray NEF ile aynı grupta yer alan İsrail Winner Ligi şampiyonu Hapoel Holon, uzun rotasyonuna tanıdık bir ismi ekledi.

Geçen sezon Gravelines‘de izlediğimiz, daha önce ülkemizde Trabzonspor, Tofaş, Türk Telekom ve Bursaspor formalarını terletmiş olan tecrübeli uzun Kenny Kadji ile gelecek sezon için anlaştıklarını açıkladılar.

Kamerunlu uzun, geçtiğimiz sezon Pro A’da 31 maçta ortalama 19.5 dakika süre almış 11.2 sayı,%33.7 3sayı, 4.7 ribaund ile katkı vermişti.

Fransa’da Pau Orthez altyapısında basketbola başlayan Kadji, sonrasında Florida ve Miami formaları ile NCAA’de boy göstermişti. Profesyonel kariyerine ise Almanya’da Braunschweig forması ile başlamıştı. Sonrasında sırasıyla Rio Grande (G-League), Trikala (Yunanistan), Sassari (İtalya), Brindisi (İtalya), tekrar Sassari, Rytas (Litvanya), Trabzonspor, Tofaş, Estudiantes, Türk Telekom, Bursaspor ve son olarak da Gravelines formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …