Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Rakiplerinden Holon, Pota Altını Jones ile Güçlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Galatasaray NEF ile aynı grupta yer alan İsrail Winner Ligi‘nin son şampiyonu Hapoel Holon, uzun rotasyonuna tecrübeli bir ismi ekledi.

Geçen sezon PAOK forması ile izlediğimiz Marvin Jones ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

2.13 metre boyunda olan 28 yaşındaki Amerikalı uzun, Yunanistan Ligi’nde 13 maçta ortalama 30.3 dakika süre alrıekn 15.7 sayı, 7.6 ribaund, 1.1 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 8 maçta ortalama 28.5 dakika süre alırken 13.5 sayı, 7.5 ribaund, 1.1 asist ile katkı vermişti.

Texas Southern çıkışlı olan Jones, profesyonel kariyerine Yunanistan’ın Kolossos takımında başlamıştı. Sonrasında Olimpija Ljublijana, ülkemizde Petkim, Krka Novo Mesto, Promitheas, Peristeri ve son olarak da PAOK formalarını giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …