Güncel Haberler

RESMİ: Monaco, Diallo ile Yola Devam Ediyor

Turkish Airlines Euroleague‘in iddialı ekiplerinden AS Monaco, iç transferde de önemli bir hamleye imza attı.

Fransa Betclic ELITE Pro A‘nın son finalisti, yaptığı açıklamayla Alpha Diallo ile 3 yıllık yeni bir kontrat imzaladığını duyurdu.

2.01 metre boyunda olan 25 yaşındaki çok yönlü forvet Euroleague sahnesindeki çaylak sezonunda 34 maçta ortalama 25.1 dakika süre alırken 9.6 sayı, %38.2 3sayı, 4.8 ribaund, 1.7 asist, 1.4 top çalma ve Pro A’da ise 36 maçta ortalama 26.4 dakika sahada kalırken 11.3 sayı, %42.0 3sayı, 5.2 ribaund, 1.9 asist ile katkı vermişti.

Gine asıllı ABD doğumlu Diallo, Providence’dan mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine Yunanistan’da Lavrio’da başlamış sonrasında da geçen yaz Monaco’ya transfer olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …