Güncel Haberler

İDDİA: Vezenkov, Olympiakos’da Kalıyor

Turkish Airlines Euroleague‘de Final Four’a kalmayı başaran ve Yunanistan Ligi‘ni şampiyon olarak tamamlayan Olympiakos‘a yıldız forvetinden iyi haber geldi.

Geçtiğimiz sezoun en iyi beşine seçilen Sasha Vezenkov, gelecek sezon Yunan ekibinde devam etmeye karar verdi. Bulgar yıldızın bu kararının ardından Yunan ekibinin ona yeni bir sözleşme sunması ve maaşında artışa gitmesi bekleniyor. Ayrıca kontrata NBA çıkış maddesinin eklenmesi de bekleniyor.

Sacramento Kings draft günü gerçekleşen takasla Bulgar yıldızın haklarını Cavs’dan almıştı ve oyuncuyu yaz kampına davet etmişti ancak Vezenkov bu davete katılmadı. Bunun üzerine de Kings kadrosuna Avrupa’dan bir başka ismi, Moneke’yi kadrosuna katmayı tercih etti.

2.06 metre boyunda olan 26 yaşındaki Vezenkov, 38 maçta ortalama 30.7 dakika süre alırken 13.7 sayı, %37.0 3sayı, 5.9 ribaund, 1.5 asist ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …