Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir’in Rakiplerinden Igokea’ya Tanıdık Guard

Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan Bahçeşehir’in rakiplerinden Adriyatik Ligi ekibi Igokea tanıdık bir guard transferi yaptı.

Geçen sezon Promitheas forması ile izlediğimiz, daha önce ülkemizde Petkim forması giymiş olan Kendrick Ray ile yeni sezon için anlaşma sağladılar.

1.88 metre boyunda olan 28 yaşındaki Amerikalı guard, geçtiğimiz sezon Yunanistan Ligi’nde 22 maçta ortalama 26.1 dakika süre alırken 11.5 sayı, %38.0 3sayı, 3.0 ribaund, 4.4 asist ve EuroCup’da ise 16 maçta ortalama 30.4 dakika süre alırken 13.3 sayı, %32.9 3sayı, 3.3 ribaund, 3.9 assit ile katkı vermişti.

Kennesaw State çıkışlı olan Ray, sonrasında Avrupa’da CEZ Nymburk’da profesyonel kariyerine başlamış ve Maccabi Tel Aviv, Şe Mans, AEK, Petkim Spor, son olarak da Promitheas formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Malaga, Promitheas’ı Deplasmanda Yenerek İlk Final Four Biletini Kaptı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Unicaja Malaga, Yunanistan’da konuk olduğu Promitheas‘ı 83-90’lık …