Güncel Haberler

RESMİ: Darüşşafaka’nın Rakibi Jerusalem, Smith Hamlesini Açıkladı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Darüşşafaka’nın rakiplerinden biri olan İsrail Winner Ligi ekiplerinden Hapoel Jerusalem yeni guardını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Rytas Vilnius ile LKL’de şampiyonluk sevinci yaşayan tecrübeli guard Kenneth “Speedy” Smith ile geleck sezon için anlaştıklarını açıkladılar.

1.90 metre boyunda olan 29 yaşındaki Speedy, geçtiğimiz sezon LKL’de 40 maçta ortalama 25.9 dakika sahada kalırken 10.9 sayı, %39.7 3sayı, 2.6 ribaund, 5.7 asist ve Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 12 maçta ortalama 29.6 dakika süre alırken 9.3 sayı, %31.7 3sayı, 2.8 ribaund, 5.7 asist ile katkı vermişti.

Louisiana Tech çıkışlı olan Smith, profesyonel kariyerine Letonya’nın VEF Riga takımında başlamıştı. Sonrasında şansını G-League’de denemiş ve tekrar Avrupa’ya dönerek Szolnoki (Macaristan) ile anlaşmıştı. Antwerp ve Limoges maceralarını tamamladıktan sonra ise son olarak Rytas formasını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …