Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Lietkabeis, Morris’i Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da temilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta yer alacak olan Litvanya Ligi finalisti Lietkabelis, yeni guardını açıkladı.

Litvanya ekibi yaptığı açıklamayla geçen sezon BBL’de Mitteldeutscher forması giyen solak guard Jamel Morris ile yeni sezon için anlaşıldığını duyurdu.

1.93 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli guard, geçtiğimiz sezon BBL’de 34 maçta ortalama 31.7 dakika süre alırken 16.6 sayı, %42.5 3sayı, 2.0 ribaund, 2.7 asist ile katkı vermişti.

NCAA 2.lig takımlarından Fairmont State çıkışlı olan Morris, profesyonel kariyerine G-League’de başladıktan sonra Avrupa’ya 2018 yılında gelmiş ve ilk olarak KK Split formasını giymişti. Ardından Legia Warszawa, Orleans ve son olarak da Lietkabelis formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …