Güncel Haberler

RESMİ: Peristeri, Tanıdık Skorer Denmon ile Anlaştı

Gelecek sezon FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan koç Spanoulis yönetimindeki Yunanistan Ligi ekibi Peristeri, kadrosunu tanıdık bir skorer ile güçlendirdi.

Kulüpten yapılan açıklamayla son olarak ülkemizde Petkim Spor formasını giyen Marcus Denmon ile yeni sezon için anlaştılar.

1.91 metre boyunda olan 32 yaşındaki Amerikalı skorer, BSL’de sadece 7 maçta ortalama 22.6 dakika süre almış ve 12.0 sayıi %37.2 3sayı, 2.6 ribaund, 1.9 asist ile katkı vermişti.

Missouri çıkışlı olan Denmon, profesyonel kariyerine Fransa’da Chalon Saone’da başlamış sonrasında 2013-14 sezonunda ülkemizde Tofal forması da giymişti. Ardından sırasıyla Brindisi, İstanbul BBSK, Hunan (Çin), Gaziantep, Panathinaikos, Zhejiang (Çin), Shanghai (Çin), Beijing (Çin) ve son olarak Petkim formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …