Güncel Haberler

Jovic, Yaz Ligi’ne Etkili Bir Başlangıç Yaptı

NBA Yaz Ligi‘nde Miami Heat‘in, Golden State Warriors ile karşılaştığı maçta genç Sırp yıldız Nikola Jovic yetenekleri sergiledi ve maça damga vurdu.

Heat, karşılaşmayı 94-70 gibi farklı bir skorla kazanırken 27. sıra seçimi Jovic öne çıkan isimdi.

California ayağındaki son maçına çıkan Heat, ilk galibiyetini alırken, Warriors ise çıktığı 3. maçı da kaybetmekten kurtulamadı.

Heat’in Sırp genç yıldızı Jovic 25 sayı, 5-7 3sayı, 9 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Hawywood Smith 12 sayı, 9 ribaund, 5 asist, Jamareee Bouyea 13 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Mychal Mulder 11 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Warriors cephesinde ise 2021 draftının 14. sora seçimi Moses Moody 13 sayı, 3 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Quinndary Wetherspoon 14 sayı, 3 ribaund, Gui Santos 12 sayı, 5 asist ve Justinian Jessup 11 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …