Güncel Haberler

New Orleans’dan Williamson’a Maksimum Kontrat!

NBA Batı Konferansı ekiplerinden New Orleans Pelicans, genç yıldızını memnun edebilmek adına kesenin ağzını açtı.

Zion Williamson her ne kadar geldiği günden beri sakatlıkların da etkisiyle tam randımanlı ve sürdürülebilir bir katkı vermese de sağlıklı anlarda ne kadar dominant bir yıldız olabileceğini gösterdi ve bu performans da Pelicans yönetimini ikna etmiş olacak ki The Athletic’in haberine göre taraflar çaylak kontratının sona ereceği 2023 yazından itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık toplam 231 milyon dolar değerinde bir kontrat konusunda el sıkııştılar.

Henüz 21 yaşında olan Williamson, 3 yıllık NBA kariyerinde 85 karşılaşmada görev alabilmiş ve 25.7 sayı, 7.0 ribaund, 3.2 asist ile katkı sağlayabilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …