Güncel Haberler

Micic ve Menajeri, Oklahoma’dan Takas İstiyor!

Temsilcimiz Anadolu Efes ile beraber üst üste 2 kez Turkish Airlines Euroleague şampiyonluğu yaşarken üst üste 2 kere de Final Four MVP’si seçilen Vasilije Micic‘in gelecek sezonki planı halen net değil.

Anadolu Efes ile geçtiğimiz yaz 3 yıllık kontrat imzalayan Sırp yıldızın kontratında her yaz sadece NBA çıkış opsiyonu var. O da bu hakkını kullanmak için çalışmalara başlamak istiyor ama önünde bir engel var.

Micic, hem play-off hedefi olan bir takımda yer almak istiyor hem de süre garantisi istiyor. Ama haklarını elinde bulunduran Oklahoma City Thunder play-off kalibresinde bir takım değil ve guard rotasyonunda da bir bolluk var. Bu nedenle de Sırp yıldız ve menajeri de kendisinin haklarının takaslanmasını istiyor Thunder yönetimi. O cephede ise takas olacak olsa bile Micic’i birkaç draft hakkı ile değil, sağlam bir takasla yollamak istiyorlar, bu da işleri zorlaştırıyor elbette.

Bu durumdan dolayı Micic’in bu yaz NBA’e gitmesi pek mümkün görünmüyor ve tabiki Anadolu Efes cephesi de bu durumdan oldukça memnun. Micic ve menajeri ise şuan için Thunder’dan gelecek bir takas haberini bekliyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …