Güncel Haberler

Zubac, Clippers ile 3 Yıllık Yeni Kontrat İmzaladı

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Los Angeles Clippers iç transferde önemli bir hamleye imza attı.

ESPN’de yer alan habere göre Ivica Zubac‘ın 1 yıllık 7.5 milyon dolar değerindeki takım opsiyonunu kullanmadılar ve bunun yerine kendisi ile 3 yıllık toplam 33 milyon değerinde yeni bir kontrat imzadılar.

25 yaşında olan 2.13 metre boyundaki Hırvat pivot, geçtiğimiz sezon 76 maçta süre almış ve tamamında ilk beş başlayarak ortalama 24.4 dakika sahada kalmış, 10.3 sayı, 8.5 ribaund, 1.6 asist, 1.0 blok istatistikleriyle önemli katkılar vermişti.

2016’da NBA’e adım atan Zubac, 3 sezon Lakers formasını giydikten sonra 2018’de şehrin diğer takımı Clippers ile anlaşmıştı, o günden beridir de takımın formasını giymeye devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …