Güncel Haberler

Doğuş, NBA Yaz Ligi’nde San Antonio’nun Koç Ekibinde Yer Alacak!

Yeniden yapılan sürecine giren ekiplerden San Antonio Spurs‘ün NBA Yaz Ligi teknik ekibinde tanıdık isimler yer alacak.

Spurs’ün açıklanan oyuncu kadrosunda 2022 NBA Draftı’ndaki 1.tur seçimi Sochand ve geçen yılın 1.tur seçimi Primo öne çıkan isimler oldular.

Teknik ekipte ise bir çok tanıdık isim yer alıyor. Geride bıraktığımız sezon Frutti Extra Bursaspor ile 7DAYS EuroCup’da final oynama başarısı gösteren Dusan Alimpijevic misafir koç olarak teknik ekipte yer alacak. Ayrıca Anadolu Efes‘in kaptanı, milli oyuncu Doğuş Balbay da yine misafir koç olarak Spurs kadrosunda yer alacak.

Bunun yanısıra üç farklı takımla (Rytas Vilnius, Valencia, Olympiakos) EuroLeague deneyimi bulunan eski basketbolcu Matt Nielsen ile bir dönem Galatasaray forması giymiş Darius Songalia da kadroda asistan koç olarak yer ediniyor.

Tüm koçların ve oyuncuların yer aldığı kadro listesi:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Oklahoma’yı Farka Boğdu ve Normal Sezonu Lider Bitirmeyi Garantiledi

NBA Doğu Konferansı ekibi Boston Celtics konuk ettiği Batı’nın zirve adaylarından Oklahoma City Thunder‘ı 100-135’lik …