Güncel Haberler

RESMİ: Jerusalem, Blayzer ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan İsrail Winner Ligi ekibi Hapoel Jerusalem, kadrosunu Euoleague patentli bir forvet ile güçlendirdi.

Kulüpten yapılan açıklamayla geçen sezonu Maccabi Tel Aviv‘de geçiren milli forvet Oz Blayzer ile yeni sezon için anlaştılar.

1.99 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli forvet, geçtiğimiz sezon Winner Ligi’nde 34 maçta ortalama 16.6 dakika süre alırken 5.1 sayı, 3.5 ribaund ile katkı vermişti. EuroCup’da ise 13 maçta ortalama 7.0 dakika süre alırken 1.3 sayı, 1.1 ribaund ile katkı vermişti.

Kariyerine Hapoel Afula’da başlayan Blayzer sonrasında Bnei Hertzeliya, Maccabi Haifa, Maccabi Rishon ve son 2 sezonda da Maccabi Tel Aviv formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …