Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Litvanya, Bu Kez Letonya’yı Farklı Geçti

2023 FIBA Dünya Kupası elemelerine hazırlanan iki takımın karşılaşmasında Litvanya konuk ettiği Letonya‘yı 98-62 gibi farklı bir skorla geçti. 4 gün önce Letonya’da oynanan karşlaşmayı ev sahibi ekip 18 sayı farkla, 70-52 yenmişti.

Litvanya’da 2. kez milli formayı giyen NBA oyuncusu Ignas Brazdeikis 17 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Gytis Masiulis 17 sayı, Tomas Dimsa 11 sayı, Donatas Sabeckis 9 sayı ve Marius Grigonis ise 8 sayı, 5 asist ile katkı verdiler.

Letonya cephesinde ise geçen sezon Merkezefendi forması giyen Rihards Lomazs 14 sayı, 2 asist ile öne çıkarken, NBA’de Dallas forması giyen Davis Bertans 10 sayı ve Andrejs Grazulis de 8 sayı, 5 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …