Güncel Haberler

Şampiyon Fenerbahçe Beko’nun Bayrakları Köprülerde!

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes’i 3-1’le geçip şampiyon olan Fenerbahçe Beko’nun dev bayrakları, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı.

Fenerbahçe Beko‘nun resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Erkek Basketbolda başarılarına bir yenisini ekleyen Türk sporunun lokomotifi ve Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Kulübümüz, İstanbul’un simgelerinden 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine dev Fenerbahçe Beko bayrakları astı.

Dev Fenerbahçe bayrakları, Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden alınan izinle, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine, Stat Müdürlüğümüz tarafından asıldı.

Bayrakların köprülere asılması sırasında gerek Karayolları Genel Müdürlüğü gerekse İstanbul Emniyet Müdürlüğü Boğaziçi Köprü Koruma Şube Müdürlüğü personeli de kulüp personellerimize yardımcı oldu.

22 Haziran’da 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asılan bayraklarımız, 23 Haziran Perşembe günü Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de asılacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …