Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep, Koç Açık ile Kontrat Yeniledi

ING Basketbol Süper Ligi‘nde kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geride bırakan Gaziantep, beklendiği gibi koçuyla yola devam ediyor.

Kulüpten yapılan açıklamada koç Tutku Açık ile 2 yıllık yeni bir kontrat imzalandığı duyuruldu.

42 yaşındaki koç Açık, 2017’de aktif oyunculuk hayatına son verdikten sonra 2019’da Bursaspor ile koçluk kariyerine başlamıştı ve Kasım 2020’de görevinden ayrıldı. 2021-22 sezonuna da Gaziantep ile başladı.

Genç koçun yönetiminde güneydoğu ekibi nrmal sezonu 19 galibiyetle 4. sırada bitirmiş ve kulüp tarihinin en çok galibiyet elde edilen sezonu olarak tarihe geçmişti. Sonrasında play-off ilk turunda ise ligin bir diğer flaş ekibi Daçka’ya 1-2 ile elenmekten kurtulamamışlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …