Güncel Haberler

RESMİ: Şampiyon Holon, İkinci Harris Döneminin Başladığını Açıkladı

Gelecek sezon yine FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde yer alacak olan İsrail Winner Ligi şampiyonu Hapoel Holon, kadrosunu tecrübeli bir skorer ile güçlendirdi.

Kulüpten yapılan açıklamayla beraber C.J. Harris‘in bir yıllık Bourg arasından sonra tekrar Holon forması giyeceği netlemiş oldu. Anlaşmanın 2 yıllık olduğu belirtildi.

31 yaşında olan 1.91 metre boyundaki şutör guard geçtiğimiz sezon Pro A’da 24 maçta ortalama 19.9 dakika süre alırken 7.2 sayı, 2.0 ribund, 1.9 asist ve EuroCup sahnesinde ise 13 maçta ortalama 24.9 dakika sahada kalırken 11.2 sayı, %57.6 3sayı, 1.8 ribaund, 2.8 asist, 1.2 top çalma istatistikleriyle mücadele etmişti.

Wake Forest çıkışlı olan Harris, profesyonel kariyerine Ludwigsburg’da başlamış, sonrasında Ulm, VEF Riga, Rosa Radom, Sakarya BŞB, Pau Orthez, Türk Telekom, Hapoel Holon ve Bourg formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …