Güncel Haberler

Manisa, İç Transferde 3 Hamle Yaptı

ING Basketbol Süper Ligi‘nin yeni takımlarından Manisa BBSK iç transferde 3 hamle yaptı.

TBL’yi normal sezon şampiyonu olarak tamamlayan ve play-off oynamadan BSL biletini ilk kapan takım olan Manisa temsilcisi, bu başarıyı getiren kadrodan 3 yerli isimle BSL’de de yola devam etme kararı aldı.

Berkay Sinirlioğlu, Tolga Kaan Birer ve Mustafa Baki Görür 2022-23 sezonunda Manisa forması ile BSL’de mücadele edecekler.

1.92 metre boyunda olan27 yaşındaki 2 numara Berkay, geçtiğimiz sezon 30 maçta ortalama 16.2 dakika süre alırken 5.3 sayı, 2.0 ribaund, 2.5 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

2.02 metre boyunda olan 24 yaşındaki uzun Tolga Kaan, 21 maçta ortalama 16.9 dakika sahada kalırken 6.8 sayı, 3.8 ribaund, 1.0 asist ile katkı vermişti.

2.04 metre boyunda olan 33 yaşındaki tecrübeli forvet Mustafa Baki ise 22 maçta ortalama 25.8 dakika süre alırken 11.5 sayı, 5.3 ribaund, 2.2 asist istatistikleriyle mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …