Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe Basketbol Şubesinde Yeni İdari Yapılanma Belli Oldu

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımının idari ekibindeki iki önemli isimle yeniden anlaşma sağlandığı ve aynı zamanda görev tanımlamalarında yenileme yapıldığı duyuruldu.

Fenerbahçe Beko’dan yapılan açıklama şu şekilde:

2014 yılından bu yana Erkek Basketbol Şubemizde “Genel Menajer” olarak görev alan ve şubemizin bu süreçte elde ettiği başarılarda önemli pay sahibi olan Maurizio Gherardini, 1 Temmuz 2022 itibarıyla görevine iki yıl boyunca “Fenerbahçe Basketbol Operasyonları Genel Direktörü” unvanıyla devam edecektir.

Fenerbahçe Ailesine 2021 yazında katılan ve bu tarihten itibaren şubemizde Erkek Basketbol Genel Menajer Yardımcısı olarak görev yapan Derya Yannier ise 1 Temmuz 2022’den itibaren “Fenerbahçe Erkek Basketbol Şubesi Genel Menajeri” olarak görev yapacaktır.

Erkek Basketbol Şubemizin istikrarlı yapısını daha da ileriye taşıyacağına inandığımız bu yapılanmanın Kulübümüz ve değerli yöneticilerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …