Güncel Haberler

Final Serisi 3. Maç: Real Madrid, Konuğu Barça’yı Farklı Geçti

İspanya Liga Endesa final serisi 3. maçında Real Madrid, konuk ettiği FC Barcelona‘yı 81-66 gibi farklı bir skorla geçti.

Real Madrid’in 2-1 öne geçtiği serinin 4. maçı yine WiZink’de, Madrid’in evinde, 19 Haziran’da oynanacak. Ev sahibi ekip o maçı kazanırsa şampiyon olacak.

Real’de Gabriel Deck 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Fabien Causeuer 13 sayı, 3 ribaund, Sergio Llull 10 sayı, Walter Tavares 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Guerschon Yabusele 9 sayı, 9 ribaund ve Vincent Poirier 6 sayı, 10 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Barça cephesinde ise Kyle Kuric 15 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund, Nick Calathes 10 sayı, 6 asist ve Nikola Mirotic 9 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Bayern Deplasmanında Hata Yapmadı

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu FC Bayern Munich karşısında hata …