Güncel Haberler

İDDİA: Atlanta, Gobert Karşılığında Büyük Bir Paket Hazırlıyor!

NBA Doğu Konferansı play-off turunda Miami Heat’e elenerek sezonu erken tamamlayan Atlanta Hawks, gelecek sezonun hazırlıklarına hızlı bir giriş yapıyor.

Bleacher Report’da yer alan habere göre Utah Jazz‘ın Fransız yıldızı Rudy Gobert‘i kadrolarına katmayı gerçekten çok istiyorlar.

Haberin detaylarında Hawks’ın, yıldız uzun için Clint Capela, John Collins, Kevin Huertas ve 16 sıra draft hakkını pakete dahil edeceği belirtilmiş.

NBA’da Hawks bu sezonu 43 galibiyet – 39 yenilgi ile tamamlarken play-in turunda Cleveland Cavaliers‘i eleyerek playofflara kalmış ancak Miami Heat karşısında 4-1’le elenmişti. Hawks yeni sezonda artım play-off’da da söz sahibi olabilecek daha güçlü bir kadroyla mücadele etmek istiyor.

NBA’de üç kez yılın savunmacısı seçilen Gobert, bu sezon 15.6 sayı, 14.7 ribaund, 1.1 asist istatistikleriyle mücadele etti. Gobert, kariyeri boyunca 3 kez de All-Star seçilmişti.

Hawks’in Rudy Gobert için gözden çıkardığı Clint Capela bu sezon 74 maçta 11.1 sayı , 11.9 ribaund ortalamaları ile oynarken John Collins 54 maçta 16.2 sayı , 7.8 ribaund ortalamalarına imza attı. Kevin Huerter ise 74 maçta 12.1 sayı, 3.4 ribaund ve 2.7 asist ortalamalarına imza attı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …