Güncel Haberler

İDDİA: Blackshear, Galatasaray’dan Ayrılıyor ve Rotası Japonya Olacak

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray NEF’deki ilk sezonunda sergilediği performansla dikkatleri üstüne çeken Kerry Blackshear‘ın ülkemizdeki macerası sona eriyor.

Sportando’nun haberine göre Amerikalı yıldız uzun kontratındaki çıkış opsiyonunu kullanıyor ve Japonya Ligi ekiplerinden Hiroshima Dragonflies ile anlaşması bekleniyor, yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

2.08 metre boyunda olan 25 yaşındaki Blackshear bu sezon BSL’de 35 mçata ortalama 25.9 dakika süre alırken 12.8 sayıi, %42.5 3sayı, 6.2 ribaund, 1.9 asist, 13.7 verimlilik puanı ve BCL sahnesinde ise 11 maçta ortalama 24.1 dakika süre alırken 11.5 sayı, %32.4 3sayı, 4.8 ribaund, 1.0 asist, 1.2 top çalma, 6.8 verimlilik puanı istatistikleriyle katkı vermişti.

NCAA’de Virginia Tech ve Florida’da forma giyen Amerikalı uzun, Avrupa’daki kariyerine ise Galil Gilboa’da başlamış, geçen yaz da temsilcimiz Galatasaray’a transfer olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …