Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Efes Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi final serisi 2. maçında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Anadolu Efes’i 93-78’lik skorla yenerek seride 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Anadolu Efes’in kadrosunun değişmesini bekliyorduk. Micic’i eklediler, Moerman’ı eklediler ve iki uzun çıkardılar. Biz bunun için hazırdık, maç planımızı uyguladık. Çok konsantre ve odaklıydık. Tüm sene boyunca saha avantajı için çalıştık çünkü taraftar desteğiyle başlamak çok önemli. İnanılmaz güzel bir şekilde de desteği verdiler. Çok teşekkür ediyorum. Liderlerimiz Jan ve Nando çok iyi katkı verdi. Marko’nun inanılmaz atışları çok iyiydi. Hücum ve savunmada da çok iyiydik. Her zaman savunmayla başlamamız gerek. En önemli faktör bu. Fikirler var, kurallar var ve bunları her zaman sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Takım çok odaklıydı, kilit halindeydi, takım olarak oynadı. Her zaman topu paylaşmayı seven bir takım olduk. Bu akşamı unutup, dinlenip vücudumuzu toparlamamız gerekiyor. Galibiyeti hak ettik.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …