Güncel Haberler

İDDİA: Bursaspor, Enes Berkay ile Anlaştı

Gelecek sezon da ülkemizi 7DAYS EuroCup‘da temsil edecek olan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor yerli rotasyonuna önemli bir takviye yapıyor.

Basketfaul’de yer alan habere göre bu sezon Büyükçekmece forması ile başarılı bir perfromans sergileyen Enes Berkay Taşkıran ile anlaştılar. Yakın zamanda resmi anlaşmanın açıklanması bekleniyor.

25 yaşınad olan 1.90 metre boyundaki atletik guard, bu sezon BSL’de 27 maçta ortalama 28.4 dakika süre alırken 10.4 sayı, %35.0 3sayı, 2.3 ribaund, 2.1 asist, 1.0 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Beşiktaş altyapısından yetişen Enes Berkay, A takımdaki ilk tecrübesini de siyah beyazlı forma ile yaşamış, ardından sırasıyla Yeşilgiresun, tekrar Beşiktaş, Türk Telekom ve son olarak da 2 sezon boyunca Büyükçekmece formalarını giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …