Güncel Haberler

Koç Ataman, Final Serisi Öncesi Konuştu

ING Basketbol Süper Ligi final serisinde Anadolu Efes, son yıllarda şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak.

Serinin ilk maçı öncesi Anadolu Efes koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Zorlu bir final serisi olacağı kesin. Hem mental hem de fiziksel anlamda oldukça yorgunuz ama ING Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonun olarak finale başlayacağız. Güzel bir seri olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe Beko; çok iyi basketbol oynayan, kaliteli kadroya sahip bir takım. Biz de iyi oynayarak şampiyonluğu kazanmaya çalışacağız.

56 yaşındaki tecrübeli koçun kariyerinde Anadolu Efes ile 2009, 2019 ve 2021 yıllarında 3 kez, Beşiktaş ile 2012’de 1 kez ve Galatasaray ile 2013’de 1 kez toplamda 5 kez BSL şampiyonluğu bulunuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …