Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Partizan’ı Yenerek Üst Üste Üçüncü Kez Şampiyon Oldu!

Adriyatik Ligi final serisi 5. ve son maçında ev sahibi konumudaki Kızıl Yıldız ezeli rakibi Partizan‘ı 80-77’lik skorla geçerek üst üste 3. şampiyonluğuna ulaşmış oldu. Kızıl Yıldız, bu sonuçla aynı zamanda gelecek sezon için Euroleague biletini de cebine koydu. Partizan ise kalan 2 özel davetiyeden biri için başvuruda bulunacak.

3. çeyreğin bitimine 3 dakika kala tribünde çıkan olaylar nedeniyle hakemler ve takımlar soyunma odalarına gittiler. Maça verilen aranın ardından hakemlerin isteğiyle salon boşaltıldı ve karşılaşma boş tribünler önünde tamamlandı.

Kızıl Yıldız’da Dejan Davidovac 15 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Nate Wolters 12 sayı, 3 ribaund, 7 asist, Nikola Kalinic 11 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Luka Mitrovic 10 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Partizan cephesinde ise Kevin Punter 27 sayı, 5-10 3sayı, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Aleksa Avramovic 11 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Dallas Moore 11 sayı ve Mathias Lessort 9 sayı, 13 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Güle Oynaya Geçti

Adriyatik Ligi 25. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği KK Studentski Centar‘ı 94-76’lık skorla güle …