Güncel Haberler

Asvel, Dijon’u Süpürerek Final Biletini Kaptı

Fransa Betclic ELITE Pro A yarı final serisi 3. maçında LDLC Asvel Villeurbanne konuk ettiği Dijon‘u 61-73’lük skorla yine yenerek adını finale yazdırdı.

Bu sonuçla Asvel rakibini 3-0 ile süpürürken final biletini kaptı. Rakipleri Monaco-Orthez serisinin galibi olacak.

Asvel’de adı Fenerbahçe ile anılan Elie Okobo 13 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Chris Jones 11 sayı, 4 asist, David Lighty 11 sayı, 5 ribaund ve William Howard 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Dijon cephesinde ise Rashard Kelly 20 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Gavin Ware 13 sayı, 4 ribaund ve Khadeen Carrington 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Fransa’da Asvel’i Ezdi Geçti!

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Alba Berlin, konuk olduğu LDLC Asvel Villeurbanne‘i 63-88’lik skorla …