Güncel Haberler

Anadolu Efes, Galatasaray’ı Farklı Geçip Final Biletini Kaptı (Micic sakatlandı)

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 5. ve son maçında Anadolu Efes konuk ettiği Galatasaray NEF’i 104-77 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Anadolu Efes seriyi 3-2 ile geçti ve finalde Fenerbahçe Beko’nun rakibi oldu. Saha avantajının sarı lacivertlilerde olacağı final serisi 7 Haziran’da başlayacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibinde Shane Larkin 28 sayı, 7-9 3sayı, 4 ribaund, 6 asist ile MVP performansı sergilerken, Elijah Bryant 13 sayı, 10 ribaund, Bryant Dunston 14 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve üçüncü çeyrekte şut attıktan sonra Ndour’un ayağına basarak sahayı tekerlekli sandalye ile terketmek zorunda kalan Vasilije Micic 14 sayı, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Micic’in durumu MR kontrollerinden sonra netleşecek.

Sarı kırmızılılarda ise Maurice Ndour 20 sayı, 9-11 2sayı, 6 ribaund ile en skorer isim olurken, Dee Bost 14 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Sadık Emir Kabaca 11 sayı, 3-3 3sayı, 2 ribaund ve Melo Trimble 10 sayı, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …