Güncel Haberler

Barça’dan Badalona’ya Farklı Tarife (Sertaç 16 sayı)

İspanya Liga Endesa yarı final serisi ilk maçında FC Barcelona konuk ettiği Joventut Badalona‘yı 89-72 gibi farıklı bir skorla geçti.

Bu sonuçla Barça seride 1-0 öne geçti, ikinci maç Pazar günü yine Palau Blaugrana’da oynanacak. Toplamda 3 galibiyete ulaşan takım adını finale yazdıracak.

Barça’da milli oyuncumuz Sertaç Şanlı 16 sayı, 8 ribaund ile yıldızlaşırken, Brandon Davies 13 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Nikola Mirotic 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile ona destek olan diğer isimler oldular.

Badalona cephesinde ise Derek Willis 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Ante Tomic 10 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Pau Ribas 11 sayı ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …