Güncel Haberler

Valencia, Deplasmanda Baskonia’yı Yenip Seriye Tutundu!

İspanya Liga Endesa play-off serisi 2. maçında Valencia konuk olduğu Bitci Baskonia‘yı 82-89’luk skorla yenmeyi başardı.

1-1 eşitlik gelen serinin 3. ve son maçı Pazartesi günü Valencia’nın sahasında oynanacak ve kazanan takım yarı finalde Real Madrid’in rakibi olacak.

Yarasalar’da Jasiel Rivero 27 sayı, 2 asist ile en skorer isim olurken, Martin Hermannsson 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Olivier Hanlan 13 sayı, 2 ribaund ve Sam Van Rossom 13 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibinde ise Alec Peters 18 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile etkili olurken, Simone Fontecchio 14 sayı, 3 ribaund, Matt Costello 13 sayı, 7 ribaund, Jayson Granger 13 sayı, 2 ribaund ve Wade Baldwin 12 sayı, 8 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …