Güncel Haberler

Petkim Spor, Yeni Sezonda FIBA Europe Cup’da Mücadele Etmek İstiyor!

ING Basketbol Süper Ligi‘nde 2021-22 sezonunun son haftalarında ecel terleri döken, son nefeste ligde kalmayı başaran Petkim Spor gelecek sezon çıtayı yükseltmek istiyor.

Yeni sezonda koç Gören yönetiminde iddialı bir takım kurmak isteyen İzmir ekibi, FIBA Europe Cup‘da yer alabilmek için gerekli çalışmalara başladı.

DHA’da yer alan habere göre; Basketbol Süper Ligi’nde son 2 sezondur kıl payı kümede kalmayı başaran Aliağa Petkimspor, yeni sezonda çıtayı yükseltecek. Geçen sezon kadrosunu tepeden tırnağa yenileyen İzmir temsilcisi yeni sezon öncesi sil baştan tekrar kadro kurmayı hedefliyor. Yeni sezonda ilk kez Avrupa arenasında yer almayı hedefleyen Petkimspor, FIBA’ya Europecup için başvuru yapacak.

Petkim, hem lig hem de Avrupa’da üst sıraları hedefleyip, çift kulvarda mücadele etmenin yükünü kaldıracak iddialı takım oluşturmayı istiyor. Petkimspor’da mevcut kadrodaki oyuncuların tamamının sözleşmesi bitti. Yönetim ve Antrenör Burak Gören, bütçe belli olduktan sonra önümüzdeki günlerde transferle ilgili bir araya gelecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …