Güncel Haberler

FLAŞ: Anadolu Efes’in Larkin’e Yeni Teklifinin Detayları Belli Oldu!

Turkish Airlines Euroleague‘de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes, iç transferde de çalışmalara hız verdi.

Yunanistan kaynaklı OnSports’un haberine göre Anadolu Efes, kontratı bu yaz sona erecek olan süper yıldızı Shane Larkin‘e yeni bir kontrat teklif etti bile. Kontratın 2 yıllık olduğu ve milli oyuncunun yıllık $3.5M kazanacağı belirtilmiş bu haberde.

1.82 metre boyunda olan 29 yaşındaki yıldız oyuncu aynı zamanda milli takımımızda da devşirme statüsünde oynuyor. Bu sezon Euroleague sahnesinde 39 maçta ortalama 32.3 dakika süre alırken 14.7 sayı, %38.2 3sayı, 3.0 ribaund, 5.3 asist, 1.3 top çalma, 18.7 verimlilik puanı istatistikleriyle mücadele etti.

Larkin bu performansıyla beraber normal sezonun en iyi beşine de seçilmeyi başarmıştı.

2018 yılından bu yana lacivert beyazlı formayı terleten yıldız guard, Baskonia’daki sezonuyla beraber Euroleague sahnesinde toplamda 167 maça çıktı ve 15.1 sayı, 2.6 ribaund, 4.5 asist, 1.2 top çalma, 17.6 verimlilik puanı kariyer ortalamalarına sahip.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …