Güncel Haberler

Koç Ataman, Clyburn ve Transfer Süreci Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague‘de üst üste 2 kez şampiyonluğa ulaşarak tarih yazan Anadolu Efes‘in koçu Ergin Ataman, transfer süreci ve Will Clyburn haberleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu NTV’ye yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Tamamen bir aile ortamı içerisinde bu başarıları kazandık ama tabii ki yaşlar da ilerledi takımda. Bir takım değişiklikler olabilir. Bunları sezon sonunda değerlendireceğiz. Gerçek bir planımız yok şu anda. Sezon sonunu bekliyoruz. Yaşı gelen oyuncular illa ayrılacaklar diye bir şey yok. Yapı içerisinde onlara da 12-13 oyuncu arasında bir rol verebiliriz. Bunu sezon sonunda kendileriyle konuşacağız.

Takıma 1-2 takviye mutlaka yapacağız. Çok önemli oyuncularla konuşuyoruz. Will Clyburn konuşuyoruz, yakınız, olabilir. 1-2 oyuncu daha takviyesi yapabiliriz. Takımdaki diğer oyuncuları da monte edebiliriz. Bu sezon Petrusev’den istediğimiz katkıyı alamadık, onun yerine bir oyuncu monte edebiliriz. Bunların hepsine sene sonunda karar vereceğiz ama bu oyuncular Anadolu Efes‘in ve Türk Basketbolu’nun tarihine geçtiler. Bizle beraber devam ederlerse onlara her zaman kapımız açık. Veda edenler olursa da her zaman için onlar kalbimizde yaşayacaktır. Will Clyburn ile henüz imzalanmadı. Onu söyleyebiliriz ama yakınız. Ben bir hafta, 10 gün içinde sonuçlanacağını düşünüyorum.

NTV

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …