Güncel Haberler

Final Four MVP’si Micic, Şampiyonluk Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague Final Four final maçında temsilcimiz Anadolu Efes, İspanyol ekibi Real Madrid’i 57-58’lik skrola geçerek üst üste 2. kez şampiyon oldu.

Karşılaşmanın ardından Final Four’un MVP’si seçilen Anadolu Efes‘in Sırp yıldızı Vasilije Micic şu ifadeleri kullandı:

İnanamıyorum. Buraya gelen herkese teşekkür ederim. Tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Söyleyecek kelimem bile yok. 5 yıl önce buradaydım, üçüncü olmuştuk. Ama bu kez şampiyon olduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Real Madrid‘i de tebrik ediyorum. Biz şampiyon olduk. İnanılmaz.

Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sonucun büyük bir parçası oldular. Umarım onları mutlu edebilmişizdir. Ben son dakikalarda nasıl başarılı olduğumuza dair kendimden örnek vermek istiyorum. Ben çok düşünmüyorum. Anı okumaya çalışıyorum. Ben bunu seviyorum. Koç Ataman o anı oynamanın ne demek olduğunu biliyor. Buna inanırsanız da bunu durdurmak çok zor oluyor. 40 dakika boyunca Shane’in ya da benim ya da diğer takım arkadaşlarımın ne yapacağını düşünmek ve durdurmak çok zor. Ben sadece o an neler oluyor onu anlamaya çalışıyorum. En iyi kararı almaya çalışıyorum. Spontane oynuyoruz. Ama yaptığımız sıkı çalışmaların meyvelerini topluyoruz. Attığım şutlar zor gibi gelebilir ama ben bunlara çok çalışıyorum.

Bu yaşadığım şeyi tüm hayatım boyunca unutmayacağım. Basketbol kariyerim boyunca ve sonrasında bu anlar hep kalbimde kalacak. Takım arkadaşlarım olmadan hiçbir şey yapamazdım. Onlara çok teşekkür ederim. İki kez şampiyon olduk. Bu inanılmaz bir başarı. Bu akşam Belgrad çok sıcak olacak. Takım arkadaşlarımı dışarı çıkartacağım ve daha önce hiç olmadığı gibi kutlayacağız!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …