Güncel Haberler

Golden State, İkinci Yarı Operasyonuyla Dallas’ın Servis Kırmasına İzin Vermedi

NBA Batı Konferansı final serisi 2. maçında Golden State Warriors konuk ettiği Dallas Mavericks‘i ikinci yarıdaki etkili performans eşliğinde 117-126’lık skorla yenerek rakibinin servis kırmasına engel oldu, saha avantajını korumayı başardı.

Warriors’ın 2-0 öne geçtiği serinin 3. maçı 23 Mayıs’da Dallas’ın sahasında oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry 32 sayı, 6-10 3sayı, 8 ribaund, 5 asist ile etkili olurken, Kevon Looney 21 sayı, 12 ribaund, 2 asist, Andrew Wiggins 16 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Klay Thompson 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Jordan Poole 23 sayı, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic 42 sayı, 5-10 3sayı, 5 ribaund, 8 asist, 3 top çalma ile MVP performansı sergilese de galibiyet için yeterli olamadı. Jalen Brunson 31 sayı, 5-7 3sayı, 7 ribaund, 5 asist ve Reggie Bullock 21 sayı, 6-10 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile ona destek olan diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …