Güncel Haberler

Yabusele, Final Öncesi Düzenlenen Basın Toplantısında Konuştu

Belgrad’da düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four’da Barcelona’yı yarı finalde geçen Real Madrid, finalde temsilcimiz Anadolu Efes ile karşılaşacak.

Final maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Fransız yıldız Guerschon Yabusele şu ifadeleri kullandı:

Burada olduğumuz için mutluyum. Yarınki maçı oynayacağımız için heyecanlıyım. Sahaya çıkmak, takımımla birlikte savaşmak ve tabii maçı kazanmak için sabırsızlanıyorum.

Tabii ki takım arkadaşlarım çok deneyimli. Onlarla da maçtan önce konuşacağız. Yarınki maça hazırlanmak için bütün bir günümüz var. Onlarla da konuşacağım. Zaten bizimle hep konuşuyorlar. Hazırlanıp elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Yabusele, Boston Celtics ve Real Madrid arasındaki benzerlikler ile ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:

İki farklı basketboldan bahsediyoruz. NBA ile Avrupa. Yine de kazanan mentalite burada da var. Burada da orada da aynı enerji ile oynamam, galibiyet için sahada elimden geleni yapmam gerekiyor. Şu ana kadar işler iyi gidiyor ve burada olduğum için mutluyum.

Yabusele, mevcut performansı ile ilgili şunları söyledi:

Minnet duyuyorum. Anın tadını çıkarıyor, daha iyiye gitmeye, her gün etrafımdaki insanlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Koçlardan, ailemden, oyunculardan… Bu organizasyonun bir parçası olduğum için mutluyum. Tabii ki çıkışımdan ötürü mutluyum. Çalışmaya ve her gün daha iyiye gitmeye hazırım.

Kaynak: Eurohoops & Euroleague

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …