Güncel Haberler

Boston, Miami’yi Farklı Yenerek Saha Avantajını Kaptı (Ömer Faruk 2+3+2)

NBA Doğu Konferansı final serisi 2. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 127-102 gibi farklı bir skorla geçerek seride saha avantajını kapmış oldu.

1-1 eşitlenen serinin 3. maçı 22 Mayıs’da Boston’un sahasında oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics’de Yılın En İyi Savunmacısı seçilen Marcus Smart 24 sayı, 5-12 3sayı, 9 ribaund, 12 asist, 3 top çalma ile triple-double’ı kaçırırken, Jayson Tatum 27 sayı, 4-6 3sayı, 5 ribaund, 5 asist, Jaylen Brown 224 sayı, 4-7 3sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Grant Williams 19 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Heat cephesinde ise Jimmy Butler 29 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Gabe Vincent 14 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Victor Oladipo 14 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise kenardan gelerek 6 dakika süre bulabildi ve istatistik kağıdına 2 sayı, 3 ribaund, 2 asist ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …