Güncel Haberler

Printezis, Final Four Basın Toplantısında Konuştu

Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonu öncesi düzenlenen basın toplantısında Olympiakos‘un tecrübeli yıldızı Georgios Printezis açıklamalarda bulundu.

19 Mayıs akşamı temsilcimiz Anadolu Efes ile yarı finalde karşılaşacak olan Olympiakos’un Yunan uzunu şu ifadeleri kullandı:

Burada, Final Four’da mücadele etmek büyük bir onur, büyük bir ayrıcalık. Bütün taraftarlarımız, özellikle de Belgrad’dakiler için de büyük bir onur. Kolay olmadı. Diğer takımlardan farklı durumdayız. Sezona başlarken öncelikli hedefimiz Final Four’da mücadele etmek değildi. Sonuna kadar gitmek için çok çaba gösterdik. Bu takımla bundan sonra bir kez daha Final Four’da olacağım.

Birçok Final Four deneyimi bulunan Printezis’e takımdaki diğer oyuncularla bu tecrübeleri paylaşıp paylaşmadığı sorulduğunda şu yanıtı verdi:

Bütün oyuncuların anın farkında olduğunu düşünüyorum. Sadece benim değil koçumuzun ve Kostas Papanikolaou’nun da Final Four tecrübeleri var. Takımdakilere bazen bu konuda belli tavsiyeler veriyoruz ancak herkesin en iyisini vereceğine eminim.

Taraftarın etkisinden bahseden Printezis, AS Monaco serisinin 5. maçında olanlara da değindi:

Tabii ki taraftarlarımızın bize daha fazla enerji vereceğine inanıyorum. Bütün sezon boyunca bunu yaptılar. Buraya gelip bize destek göstermeleri için onları bekliyoruz. 5. maçta yaşananlar sizin de dediğiniz gibi inanılmazdı. Maçın adrenalini anlayabiliyorum ancak maç bitmeden tüm tribünlerin parkeye inmesi çok doğru değildi. COVID’den sonra birçok taraftar kutlama yapmak, iyi hissetmek istiyor. Onlara bu pozitif duyguları yaşattığımız için çok mutluyuz. Umuyoruz ki Final Four’da daha fazlasını yaşatırız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Girit’de düzenlenen Yunanistan Kupası sekizli final organizasyonunda Olympiakos, çeyrek final karşılaşmasında Peristeri‘yi 87-68’lik skorla geçerek …