Güncel Haberler

Larkin, Final Four Basın Toplantısında Konuştu

Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonunu öncesi düzenlenen basın toplantısında temsilcimiz Anadolu Efes‘in yıldızı Shane Larkin açıklamalarda bulundu.

19 Mayıs akşamı Olympiakos ile yarı finalde karşılaşacak olan Anadolu Efes‘in Amerikalı guardı basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

Hala başarıya açız. Geçen sezon şampiyon olduğumuzda kesinlikle çok sevindik ancak şimdi tekrardan buradayız ve hiç olmadığımız kadar başarıya açız. Final Four’daki her anın tadını çıkarmamız gerektiğinin farkındayız çünkü buraya gelmek zordu. Hedefimiz tekrardan şampiyon olmak ve hepimiz bu hedefe kilitlendik.

Ergin Ataman’ın özgüvenli açıklamalarının takımı nasıl etkilediğinden bahseden Larkin, tecrübeli koça övgüler yağdırdı:

Size ve takıma güvenen bir koçunuz olması her zaman çok iyi. Bence en önemli şeylerden biri bu, birbirinize inanmalısınız. Biz de 3 yıldır birbirimize bu güveni sağlıyoruz ve başarılı da olduk. Böylesine özgüven sahibi olan bir koçunuz olması çok güzel. Maçtayken arkanızda olduğunu hissediyorsunuz.

Sezonun En İyi 5’ine seçilmenin nasıl hissettirdiğini anlatan Larkin, kısa ve uzun vadeli hedeflerinden bahsetti:

Ligde birçok harika oyuncu var. Her sene başka biri öne çıkıyor. Bazı oyuncular da birkaç sene boyunca üst seviyede kalmayı başarıyor. Benim de hedeflerimden biri bu: Her yıl bu organizasyonun en iyi oyuncularından biri olmak. Bunun kolay olmadığının farkındayım. Bu yüzden sonunda ilk 5’te olmak kesinlikle mutlu hissettiriyor. Umarım burada oynadığım sürece kendi halimin en iyisini her zaman sahaya yansıtabilirim. EuroLeague tarihinin en iyi oyuncularından biri olmak istiyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …