Güncel Haberler

Koç Ataman, Larkin ve Moerman Final Four Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonunda mücadele edecek olan Anadolu Efes, Belgrad’a ulaştı ve oyuncular ile koçtan ilk açıklamalar yapıldı.

Çeyrek finalde Olimpia Milano’yu geçen Anadolu Efes, Monaco’yu geçen Olympiakos’da 19 Mayıs günü yarı finalde karşılaşacak.

Takımın yıldız guardlarında Shane Larkin şu açıklamalarda bulundu:

Burada olduğumuz için çok mutluyuz. 3. kez üst üste buradayız ve son şampiyon unvanıyla geliyoruz. Odaklanmalı, mücadele etmeli ve oyun yoğunluğumuzu korumalıyız. Şampiyonluk ruhunu göstermeliyiz.

Bireysel ödüller için oynamıyorum fakat EuroLeague’de Yılın İlk 5’ine seçilmek… Sezon boyunca üzerine çok çalıştığım bir şey bu. Sonunda Yılın 5’ine seçildiğim için çok mutluyum.

Tecrübeli koç Ergin Ataman şu ifadeleri kullandı:

Yoğun duygularla buraya geldik. Hedefimiz büyük. Final Four’a kalan diğer tüm takımlar gibi biz de şampiyon olmak istiyoruz. Üst üste 2. kez mutlu sona ulaşmak, son şampiyon unvanımızı korumak istiyoruz.

Koç Ataman, Larkin hakkında şu cümleleri kullandı:

O, harika bir oyuncu. Son 4 yılda Anadolu Efes için EuroLeague’de harika işlere imza attı. Belki de Final Four MVP’si de olur. Umuyorum ki olabilir.

Fransız yıldız Adrien Moerman ise düşüncelerini şu ifadelerle aktardı:

Her zamanki gibi duygu yoğunluğu hissettiriyor. Uzaklardan geliyoruz. Bizim için kolay bir sezon olmadığının farkındayız. Çok fazla iniş çıkış yaşadık ancak günün sonunda buraya gelmeyi başardık. Çok mutluyuz ve tüm odağımız Final Four’da.

Ailemle birlikte Belgrad’da olmanın tadını çıkarıyoruz. Her sene burada olmak için bu kadar çaba harcamamın sebebi de tam olarak bu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …