Güncel Haberler

Galatasaray Başkanı Elmas, Basketbol Şubesi Hakkında Konuştu

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi 2. maçında Galatasaray NEF, konuk olduğu Bahçeşehir Koleji’ni 94-98 ile yenip seriyi 2-0 ile tamamlamış ve adını yarı finale yazdırmıştı.

Bu başarının ardından başkan Burak Elmas açıklamalarda bulundu:

Geçen sezon basketbolda zor bir sene geçiren kulübümüz, yeni bir yapılanmaya gitti. Nef sponsorluğunda Sayın Erden Timur’un katkılarıyla, sevgili Barış Nane’nin de yönetimiyle ilmek ilmek dokuyarak yeni bir takım oluşturdular. Buraya kadar geldiler. Takım içerisinde çok güzel bir aile ortamı oluşturdular. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Kısa zamanda çok önemli bir iş başardılar. Galatasaray taraftarlarını, basketbolseverleri tekrar salona çektiler. Çok güzel bir hikaye yarattılar. Umarım bundan sonraki serilerde devam edecek. Çok mütevazı bir bütçe ve güzel bir modelle buraya kadar geldi arkadaşlarımız. Bu takımın formülünün her rakibe karşı başarılı olma şansı var. Bunu da sezon içinde çok kuvvetli rakipleri yenerek gösterdiler. Onlardan çok ümitliyiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Erkek Basketbol Şubesi Yöneticisi Barış Nane ise şu ifadeleri kullandı:

Erkek basketbol şubemizde güzel bir sinerji oluştu. Bunları planladık. Erkek basketbol Galatasaray için çok önemli bir şube. İlk olarak amacımız o enerjiyi yakalamaktı. Kerem ve Turgay’ın önemli katkıları var bunda. Çok ciddi mesai harcıyorlar. Onların önderliğinde iyi bir takım yakaladık. Hedefimiz ilk olarak çeyrek finali geçmekti. Şimdi hedefimiz final oynamak. Bu uzun soluklu bir proje. Başkanımızla bunu planlayarak, Sayın Erden Timur’un maddi ve manevi katkıları var. Taraftarımızı mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …